Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez bliver ikke klar til weekendens kamp

La Liga - 20. august 2019Suárez bliver ikke klar til weekendens kamp

Luis Suárez startede på banen i FC Barcelonas første La Liga-kamp, da de fløj nordpå for at spille mod Athletic Bilbao. Baskerne spillede en stærk kamp krydret med et spektakulært mål af Aduriz kort før slutfløjt. Målet så Suárez fra sidelinjen.

Han gik nemlig i stykker allerede i første halvleg og blev pillet ud til fordel for Rafinha, som igen kom på banen og spillede en flot kamp - dog atter engang uden at være afgørende, som har været hans helt store problem.

Suárez blev i går fanget af en journalist fra Deportes Cuatro, som spurgte om han kunne nå at blive klar til weekendens hjemmekamp mod Real Betis i La Liga. Hertil svarede han at det var 'umuligt' og derfor arbejder han altså på at blive klar til kampen efterfølgende mod oprykkerne fra Osasuna på udebane.

I går kom det også frem, at Dembélé har pådraget sig en skade og derfor bliver det højst sandsynligt kun Messi, som man kommer til at se af de tre angribere på banen i weekenden. Til gengæld bliver det argentinerens første spilleminutter siden sommerferien og han ventes kun at få en lille håndfuld minutter på banen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder