Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Juventus vil bytte sig til Rakitic

Transfermarked - 21. august 2019




Ivan Rakitic er henover sommeren blevet rygtet til adskillige klubber, men alligevel var han med da Barca indledte ligaen i fredags ude mod Athletic Bilbao og han er også med på træningsbanen i disse dage forud for weekendens kamp mod Real Betis.

Men ifølge Sport er rygtemøllen omkring den kroatiske midtbanespiller ikke helt slut endnu. Således kunne man her på BarcelonaFC.dk i går læse, at Juventus havde sendt folk til Barcelona for at kapre venstrebacken Juan Miranda - men ifølge Tuttosport var der også andre grunde til at den italienske klub var tilstede i Catalonien.

Således melder mediet, at Juventus tilbød at sende Emre Can til Camp Nou hvis de kunne få Rakitic sendt den anden vej. Det virker som en aftale, der næppe kommer i stand, da Valverde er meget glad for Rakitic og desuden vil det kræve tid, tålmodighed og nye idéer at implementere en ny midtbanespiller på holdet.

Juventus menes også at have meldt sig ind i kampen om Neymar, da Paulo Dybala er en interessant spiller for PSG. Her forlyder det, at Juventus er klar til at sende en stor pose penge samt Dybala til Paris hvis Neymar sendes den anden vej. Men igen blokeres transferen af, at Neymar kun tænker på FC Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Juventus vil bytte sig til Rakitic

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder