Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Griezmann: Jeg kopierede bare Messis mål

La Liga: Af Sajad Koftan - 26. august 2019




Antoine Griezmann var en lykkelig mand efter søndagens 5-2 sejr over Real Betis. Franskmanden scorede to mål på sin Camp Nou-debut og var mere end medvirkende til at FC Barcelona fik sin første sejr i ligaen i denne sæson.

- Vi fik en del kritik efter vores nederlag i sidste uge, så vi har arbejdet hårdt for at rette nogle ting rent taktisk, sagde den franske landsholdsstjerne.

- Vi blev vækket da vi kom bagud og endte med at spille en flot kamp. Der er stadig masser af områder vi skal forbedre.

Superstjernen Lionel Messi havde i aftes taget plads på Camp Nous tilskuerrækker sammen med Luis Suarez - og dog var argentineren stadig involveret i Barcas andet mål, ifølge Griezmann.

- Messi scorede et lignende mål til træning, så jeg kopierede faktisk bare ham, sagde den tidligere Atletico Madrid-bomber om sin anden scoring.

Efter målet til 2-1, hvor Griezmann havde krøllet læderet i kassen ved fjerneste stolpe, valgte han at fejre scoringen med konfetti som blev kastet op i luften.

- Jeg elsker ritualet som altid udføres af LeBron James i USA, (amerikansk basketball-stjerne) hvor han bruger konfetti til at fejre sin succes. Jeg håber at kunne kopiere ham i mange kampe fremadrettet, sagde en smilende franskmand.

Om Antoine Griezmann igen har held til at kopiere Lionel Messi eller LeBron James i de kommende kampe, må tiden vise.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Griezmann: Jeg kopierede bare Messis mål

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder