Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valdés: Måtte købe nye fodboldstøvler til Ansu Fati

Nyheder - 27. august 2019Valdés: Måtte købe nye fodboldstøvler til Ansu Fati

Ansu Fati debuterede søndag aften for FC Barcelona mod Real Betis som bare 16-årig. Det unge supertalent overraskede dog ikke sin egen træner, Victor Valdés. Den tidligere topmålmand fortæller endda at han måtte ud og investere i nye fodboldstøvler til Ansu Fati.

- Ansu brokkede sig over, at han havde ondt i fødderne, og jeg bad ham vise mig sine fodboldstøvler. De var totalt ødelagte. Det var derfra, smerten opstod.

- Ingen tænkte over, at smerten kunne komme fra støvlerne, men jeg gjorde. Derfor tog vi ud og købte ham nogle nye fodboldstøvler. Han er den type spiller, som skal have frihed på banen således han bedre kan folde sine kvaliteter ud. Han er stærk, hurtig og har masser af selvtillid.

- Jeg er så glad på hans vegne. Han ringede til mig efter kampen, og det gjorde mig rigtig glad. Jeg er Valverde taknemmelig for at give ham nogle minutter, men hans præstation overraskede mig ikke. Jeg ser ham spille hver dag.

- Han har en sjæl som en topprofessionel fodboldspiller og så er han et dyr inde i feltet, fortæller Valdés om sit talent.

Ansu Fati har nu smagt på fodbolden på topniveau, men må tilbage til den normale hver dag for nu. Når Messi, Suárez og Dembélé er klar, er der i øjeblikket ikke plads til ham. Desuden vil man ikke ødelægge hans udvikling ved at udtage ham til førsteholdet og smide ham på bænken. I stedet skal han fortsætte sin udvikling så han kan stemple ind på førsteholdet.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder