Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca kan miste Ansu Fati i en måned

Nyheder - 16. september 2019




I Spanien glæder man sig over, at det unge komet Ansu Fati har besluttet sig for at spille for Spanien fremfor Portugal eller Guinea-Bissau. Derfor har man igangsat et arbejde som skal fremskaffe Fati et spansk pas. Hvis det kommer i god tid, så kan Barca se frem til at miste ham i en måneds tid.

U17-VM skal nemlig spilles i Brasilien og her vil Spanien gøre alt for at få Ansu Fati med. Hvis alt går op i en højere enhed og Fati får sit pas i tide, så tager han med til Brasilien og således vil han ikke være til Valverdes rådighed.

U17-VM kører fra slutningen af oktober og frem til den 17. november. Ansu Fati har været en åbenbaring for FC Barcelona i denne sæson. Hans solstråle historie er skabt af skader til FC Barcelonas øvrige offensive profiler. Han scorede mod Osasuna og var igen på pletten mod Valencia - denne gang også med en assist.

Endnu er det dog uvist om Barca mister ham i en måneds tid. Det kommer an på, om det spanske pas når frem i tide og afhænger derefter af hvor langt Spanien kommer i turneringen.

Truppen udtages i starten af oktober, men helt frem til to dage før tid er der mulighed for at indskrive spillere til truppen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca kan miste Ansu Fati i en måned

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder