Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rakitic: Ronaldo ringede - ville have mig til Juventus

Transfermarked - 9. oktober 2019Rakitic: Ronaldo ringede - ville have mig til Juventus

Det er ingen hemmelighed, at Ivan Rakitic i sommers havde mulighederne for at skifte klub, da han så Frenkie de Jong lande i Barca samtidig med at Arthur og Vidal blev i klubben. Dermed er Rakitic rykket ud i kulden, men han valgte ikke at opgive sin kamp.

Til trods for flere tilbud fra forskellige klubber, valgte Rakitic at blive i klubben for at kæmpe for sin plads. Men han gider ikke at være i Barcelona hvis det kun handler om stranden og gåture i byen. Det fortæller han til kroatiske 24sata.

- Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske nu. Det er hårdt fordi, at jeg ikke spiller. Jeg vil spille og ikke bare være en del af holdet. Jeg vil gøre alt for at ændre min stuation.

- Jeg har to år tilbage af min kontrakt og der er er ikke et bedre sted at være end i FC Barcelona; verdens bedste klub. Men jeg skal spill og ikke bare nyde gåture i byen og stranden.

- Jeg talte med folk i klubben og alle ved, at jeg havde tilbud fra andre klubber. Men jeg vil kæmpe så holdet ved, at de kan regne med mig. Jeg vil takke fansene for reaktionen i søndags, men hvis intet ændrer sig, så må jeg sætte mig ned med klubben og tale om min situation, forklarer kroaten.

Han fortæller også at Cristiano Ronaldo ringede til ham i sommers for at overtale ham til at skifte til Juventus, men to ting gik ikke op i en højere enhed: Juventus kunne ikke fremlægge 50 millioner euro og Rakitic havde mest af alt lyst til at blive i Barca og kæmpe for sin plads.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder