Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Ivan Rakitic gider ikke mere

Transfermarked - 14. oktober 2019




Ivan Rakitic forklarede til medierne inden sæsonstarten, at hans plads på FC Barcelonas midtbane er optaget. Det sagde han i forbindelse med FC Barcelonas køb af Frenkie de Jong - og imens, at det naturligvis var ment i sjov, så er sandheden, at Rakitic er blevet slået af holdet.

Han får slet ikke lige så meget spilletid som tidligere hvilket han er ekstremt skuffet over. Ifølge Marca føler han ikke, at han får en fair chance for at kæmpe for sin plads, og det betyder nu at han har valgt at sige stop og i stedet kigget sig om efter en anden klub.

I sommers havde han chancen for at rykke til Juventus, da italienerne viste interesse og med et telefonopkald fra Cristiano Ronaldo, men Rakitic var klar i spyttet: Han ville blive i Barca og kæmpe for sin plads på holdet. Nu ser det dog ud til at han har indset, at det ikke kommer til at ske.

Arthur, Busquets og De Jong er de tre foretrukne på midtbanen mens Arturo Vidal er favoritten til at komme ind fra bænken. Det betyder, at Rakitic er degraderet til femtevalg og det har fået ham til at sende sin agent på arbejde.

Ifølge Marca har Rakitic således bedt sin agent om at samle informationer omkring muligheden for et skifte allerede til januar når transfervinduet åbner igen. Han vurderes til at kunne indbringe Barca i omegn af 35 millioner euro. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Ivan Rakitic gider ikke mere

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder