Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fanget i kaos: Rakitic måtte gå fra lufthavnen

Nyheder - 15. oktober 2019Fanget i kaos: Rakitic måtte gå fra lufthavnen

Som man kunne læse her på BarcelonaFC.dk i går, så er ni ledende catalanske personer blevet fængslet i adskillige år som følge af Cataloniens ønske om løsrivelse. FC Barcelona støttede straks op med en besked om, at fængsling ikke er løsningen, og samme mening havde tusinds vis af mennesker, som protesterede rundt omkring i Catalonien.

Det blev Ivan Rakitic fanget i, da han landede i El Prat lufthavn efter at have været afsted med det kroatiske landshold. På grund af demonstranternes enorme fylde, var det ikke til at få fat på en taxi, hvorfor Rakitic måtte tage turen hjem på gåben fra lufthavnen.

Om han gik hele vejen hjem eller blot måtte gå en lille tur for at komme væk fra området for at komme til en taxi, fortæller historien ikke noget om. Men det er altså udfaldet af enorm uro i Catalonien i disse dage.

Som det ses på billedet så blev Rakitic set komme gående ud fra lufthavnen til fods. Han forventes at være på træningsbanen i dag når man fortsætter forberedelserne til kampen mod Eibar.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Spar 29%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

799,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder