Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

FC Barcelona afviser Atletico Madrid-forlig

Transfermarked - 22. oktober 2019




I løbet af mandagen og tirsdagen har adskillige medier rapporteret om et forlig mellem FC Barcelona og Atletico Madrid for transferen af Antoine Griezmann. Som bekendt mente madrilenerne at FC Barcelona havde sikret sig en aftale med Griezmann mens han fortsat var under kontrakt med Atletico Madrid.

Det afviste FC Barcelona og en dommer kunne senere slå fast, at Barcelona skulle punge ud med sølle 2.000,- kroner. Af principielle årsager ankede FC Barcelona dommen, da de ikke mente, at de havde gjort noget forkert.

Derfor manglede der gods i historien fra El Mundo mandag, da de mente, at FC Barcelona havde betalt Atletico Madrid 15 millioner euro for at slå en streg i sandet og glemme sagen. SPORT angiver dog at de har været i forbindelse med folk fra FC Barcelona som afviser, at de 15 millioner euro handler om Griezmann-transferen.

I stedet er der udelukkende tale om betaling der sikrer FC Barcelona forkøbsret på Saul Niguez og Jose Maria Gimenez. Catalanerne er interesserede i de to spillere og ønsker at få det første kig på en mulig transfer såfremt Atletico Madrid vælger at åbne døren for et skifte. Der har altså aldrig været tale om, at pengene gik til Atletico Madrid for at slutte sagaen omkring Griezmann.

Rent juridisk kører sagen stadig, men intet nævneværdigt ventes at komme ud af det. Selvom Barca bruger flere penge på de administrative opgaver end selve bøden, så handler det for klubben om at rense sit navn i sagen - de mener nemlig ikke at de gjorde noget forkert da de købte Antoine Griezmann fri i sommers. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


FC Barcelona afviser Atletico Madrid-forlig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder