Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fire år uden mål: Kan Suárez score i aften?

Champions League - 23. oktober 2019Fire år uden mål: Kan Suárez score i aften?

Luis Suárez har gennem hele sin karriere været garanti for mål og derfor virkelig det uvirkeligt at sige, at angriberen ikke har scoret et eneste mål på udebane i sine seneste 19 Champions League-kampe. Ikke siden 2015 har han scoret på udebane.

Han fik chancen tidligere i sæsonen mod Dortmund, men måtte også dengang gå forgæves fra banen, da kampen sluttede 0-0. I aften forventes han at starte på toppen mod Slavia Prag og mens det på papiret ligner en gylden chance for at få vendt den ekstremt dårlige stime, så stilles der ingen garantier.

Ikke siden at FC Barcelona mødte AS Roma på udebane i 2015 har Luis Suárez scoret på udebane i Champions League. Siden er det altså blevet til hele 19 kampe uden scoringer fra uruguayaneren og man må håbe for ham og for holdet, at gang nummer 20 er lykkens gang.

I sidste sæson var han utrolig tæt på at score mod Manchester United på Old Trafford, men målet blev officielt tildelt Luke Shaw, som altså blev noteret for et selvmål. Der er derfor rigeligt på spil for angriberen i aften når Slavia Prag byder catalanerne ind på Sinobo Stadium.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder