Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann bedre defensivt end offensivt

Nyheder - 3. november 2019Griezmann bedre defensivt end offensivt

Antoine Griezmann har stor kvalitet i fødderne når det kommer til offensivt fodbold, men det formår han ikke at få udbytte af i FC Barcelona, hvor han er gevaldigt hæmmet af sin udgangsposition i venstre side af angrebet. Til gengæld arbejder han benhårdt uden bolden.

Det startede egentlig rigtig fint for Griezmann, da Suárez og Messi var skadet. Her fik han en mere fri rolle og var langt mere inde centralt og ude i højre side og var derfor mere involveret i både den opbyggende og afsluttende del af spillet - men kamp efter kamp har der været stille omkring den franske angriber, da Messi - af åbenlyse årsager - er den store kreatør på banen men også fordi, at Griezmann af Valverde er blevet limet fast til sin position i venstre side af angrebet.

Mod Levante skød han kun på mål to gange, men til gengæld erobrede han bolden tilbage til catalanske fødder hele otte gange og hvad der er mere imponerende er, at fem af disse otte bolderobringer kom på egen banehalvdel. Han sover altså ikke selvom han ikke får noget ud af sine offensive kvaliteter, men arbejder til gengæld benhårdt på at erobre bolden tilbage. Desuden løber han rigtig meget i håbet om, at han for alvor bliver vant til sine holdkammeraters spilmønstre.

Set over hele sæsonen i La Liga, har Griezmann skudt på mål 17 gange og 11 af disse skud har været inden for målrammen. Hele 34 gange har han vundet bolden tilbage og det tegner et godt billede af situationen - selvom det ikke kører rent offensivt, så bidrager han til den defensive del af spillet.

Til trods for sin position, forventes der mere af Griezmann og mens sæsonen fortsat er ung, er der håb forude.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder