Annonce


Annonce

Annonce

Slavia Prag-helt: Messi skred bare

Nyheder: Af Sajad Koftan - 6. november 2019




Efter tirsdagens slutfløjt på Camp Nou, i Champions Leagues fjerde gruppekamp, havde spillerne fra Slavia Prag håbet at Barca-spillerne ville give sig tid til at bytte trøjer med de tjekkiske spillere.

Men sådan skulle det ikke gå.

En af Slavia Prags bedste spillere, Ondrej Kolar, var skuffet over Messi, Griezmann, Pique og de øvrige Barca-stjerner som hurtigt valgte at snige sig udenom de tjekkiske spillere efter dommerens sidste fløjt - til stor skuffelse for hjemmeholdets fans efter det uafgjorte resultat.

Og Kolar, som uundgåeligt var kampens spiller for udeholdet, fremhævede kun Barcas målvogter, Andre ter Stegen, som den eneste spiller som tog sig tid til at give hånd til det tjekkiske storhold og takke for kampen - en kamp som jo overraskende endte 0-0.

- Ter Stegen var den eneste som ventede på os inde i tunellen, sagde en euforisk tjekkisk målmand til mediet Goal.

- Han gik over til mig og lykkeønskede mig for min præstation og var dybt imponeret over mig.

- Han ventede på mig selv efter kampen, som er den ultimative anerkendelse. Når jeg får ros fra sådan en fantastisk målmand, får jeg gåsehud, fortsatte Kolar inden humøret skiftede en andelse.



- Men Messi og de andre skred bare. De hilste hverken på os eller takkede for kampen. Det er ærgeligt for vi havde glædet os til at møde disse store stjerner som vi jo ville bytte trøjer med. Men deres opførsel var ikke god, slog målmanden fast og roste sit hold for præstationen.

- Jeg lever for fodbolden. Det har været det største at skulle spille på dette stadion. Det er bare en drengedrøm som går i opfyldelse for os alle. Tænk at vi forhindrede FC Barcelona i at score mod os på Camp Nou. Der er ikke mange hold som kommer til Camp Nou og holder nullet, sagde en stolt keeper.

- Vi er et af de første hold som holder Barcelona fra at score på Camp Nou. Enhver med forstand på fodbold ved at FC Barcelona ellers altid vinder på hjemmebane.

- Når jeg ser tilbage på kampen, så er det ærgeligt at vi ikke fik scoret for vi havde dem i nogle perioder, sluttede en stolt målmand af. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Slavia Prag-helt: Messi skred bare

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder