Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann: Bedre at spille centralt

Nyheder - 16. november 2019
Griezmann: Bedre at spille centralt

Antoine Griezmann og Frankrig er klar til EM og det glæder naturligvis den franske landsholdsspiller, som har en helt anden rolle når han trækker i Barca-trøjen. Hos Frankrig spiller han mere centralt med spillere rundt om sig, som han kan fodre med gode afleveringer, men i Barca er han placeret ude i venstre side, hvor han slet ikke får noget ud af sit spil.

Efter Frankrigs seneste kamp lod Griezmann interviewe sig kort, hvor han kom ind på sin situation. Selvom hverken han eller Frankrig spillede en god kamp mod Moldova, så er tendensen, at han spiller langt bedre for Frankrig end Barca.

- At spille mere centralt passer mig bedre. Der kan jeg orientere mig bedre og udnytte mine kvaliteter. Jeg har spillet ude i venstre side i mange år og lige nu skal jeg forsøge at falde til på den position igen. Jeg lærer meget, men jeg vidste på forhånd, at det ville være svært at falde til i Barca, fortalte Griezmann.

Den franske landstræner Didier Deschamps var efter opgøret ude med forsvar af Griezmann, som har haft en svær start i Barca, hvor tilhængerne skyder skylden på Valverde, da det er ham, som har placeret Griezmann i venstre side.

- Hans tid i Barca har ikke været katastrofal. Han er mindre afgørende end når han er sammen med os, men han kan blive bedre. Det er et spørgsmål om positionering på banen. Han spillede sin bedste position hos Atletico Madrid, men han ved, at jeg stoler på mig.

Efter kampen mod Moldova skal Frankrig nu til Albanien. Den kamp afvikles i morgen klokken 20.45.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder