Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué: Roldan-citat var en vigtig CL-motivation

Champions League - 16. november 2019Piqué: Roldan-citat var en vigtig CL-motivation

Gerard Piqué bliver ofte kritiseret for at have mange af sine tanker rettet mod ting uden for banen og han erkender da også at han havde et citat i hovedet i nogle måneder som han ville bruge mod Real Madrid, da FC Barcelona vandt The Treble i 2014/2015.

I den sæson tabte Real Madrid hele 4-0 til Atletico Madrid og kort tid efter blev Cristiano Ronaldos fødselsdagsfest afholdt, hvor den colombianske sanger Kevin Roldan dukkede op for at optræde. Real Madrid-spillerne blev kritiseret for at holde en stor fest efter et smertefuldt nederlag, og Piqué valgte at gnide mere salt i såret.

Da FC Barcelona vandt The Treble tog Piqué mikrofonen på Camp Nou foran 100.000 tilhængere og sagde 'Det hele startede med Kevin Roldan'.

- Jeg havde haft det citat i hovedet siden marts det år. Det gjorde mig mere motiveret til at vinde Champions League så jeg kunne sige det offentligt. Og det hele gik så godt, kom det med et smil på læben fra Piqué.

Piqué fortalte også at han dagen forinden havde skrevet med Real Madrids daværende målmand Iker Casillas og fortalt ham, at han håbede, at Atletico Madrid ville hjælpe Barca ved at banke Real Madrid med 4-0. Det var netop de cifre der stod på Vicente Calderons måltavle, da dommeren fløjtede kampen af.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 46%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

509,- DKK

Spar 49%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

339,- DKK

Spar 54%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

439,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder