Perez scorede i underholdende kamp for B-holdet

Nyheder - 18. november 2019

Carles Perez bruger i disse dage meget tid med førsteholdet og derfor har B-holdet været en smule svækket rent offensivt. Men Perez var tilbage for B-holdet, da de hjemme på Johan Cruyff Stadium tog imod Cornellá, som bidrog til en yderst underholdende og ikke mindst spændende fodboldkamp.

Det tog kun 10 minutter før Carles Perez kom på tavlen og bragte Barcelona på 1-0. Hiroki Abe øgede til 2-0 et lille kvarter senere, men så begyndte Cornellá at røre på sig og melde sig ind i kampen hvorefter spændingen i den grad blev øget. Inden man nåede frem til pausen havde Cornellá således scoret to gange og Barca smed dermed en 2-0-føring ud af vinduet.

Det lignede længe en uafgjort, da de to hold havde svært ved at finde skarpheden i anden halvleg. Man skulle helt hen til det 87. minut før der igen kom mål på Johan Cruyff Stadium. Denne gang var det Cornellá, som bragte sig i front ved Becerra og så lignede det et nederlag til Barcelonas B-hold.

De ville det dog anderledes og efter et tungt pres i slutminutterne blev Barca tildelt et straffespark, som Monchu omsatte til 3-3 dybt inde i overtiden. Det var Ramon, som nedlagde Araujo hvorefter dommeren pegede på pletten. Målet til 3-3 blev det sidste og dermed sluttede en underholdende kamp, hvor flere af Barca-spillerne viste sig frem fra sin gode side. Det var primært midtbanen, som til tider sprudlede. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder