Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Carles Perez: AS Roma er et skridt op

Transfermarked - 13. februar 2020
Carles Perez: AS Roma er et skridt op

©


Carles Perez troede, at han havde en fremtid i FC Barcelona, men selv efter adskillige indhop og til tider rigtig fint spil, så fik han hurtigt at vide, at han ikke var en del af Quique Setiéns planer. Den besked fik han få dage efter at Setién blev ansat som cheftræner i Barca.

Derfor måtte han på udkig efter en ny klub og AS Romas træner Paul Fonseca ringede siden til Perez for at overtale ham til et skifte. Efter forhandlinger mellem de to klubber, fløj Perez til Rom og blev kort tid efter officielt præsenteret. Han mener ikke, at det er et skridt ned, som mange har talt om.

- Jeg kommer fra en stor klub, men Roma er ikke et skridt ned for mig - absolut ikke. Det er et skridt op, da jeg forlader min komfortzone og det viser, hvad jeg er værd.

- Jeg er flyttet til et andet land og det er en udfordring, som jeg elsker. Jeg har altid set Roma som en stor klub og jeg tog min beslutning da træneren ringede til mig. Han talte rigtig godt om mig og gav mig selvtillid og nu er jeg her og jeg er meget glad.

- Jeg vil vokse som fodboldspiller her. Barcelona er i fortiden og nu handler det om Roma. Jeg har skrevet under på fire og en halv sæson og min plan er, at jeg skal være her hele kontrakten, fortæller Carles Perez i et nyt Roma-interview.

Mens Barca i weekenden møder Getafe på hjemmebane, skal Perez og Roma ude møde Atalanta.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder