Annonce


Annonce

Annonce

Perez: Nej til penge - ville blive i Barca

Transfermarked - 21. april 2020




Carles Perez havde en masse gode præstationer for Barca, men endte med at blive sendt til AS Roma i sommers. Det er helt tydeligt, at han ikke var glad for situationen, men han så sig nødsaget til at træffe en beslutning. Han fortæller i et onlineinterview med David de las Herras, at han ikke havde det godt med skiftet.

- Det var hårdt. Jeg havde det ikke godt med det. Jeg forstod det ikke rigtig og det sårede mig på grund af den måde, jeg havde opført mig på over for klubben i så mange år. Efter sæsonen i Segunda A fik jeg tilbud fra blandt andet Benfica, men jeg valgte at blive i Barca og Segunda B under Garcia Pimienta, fortæller han og bekræfter:

- Jeg ville op på førsteholdet, men året efter var det samme. Jeg fik tilbud, men jeg sagde altid nej. Chelsea tilbød mig mange penge, men jeg forlod aldrig Barca - jeg foretrak at blive i klubben.

- Det sårede mig, men jeg udlevede også en drøm om at spille på førsteholdet og score, men når man har gjort så meget for klubben, så sårer det en at de behandler dig på den måde. Jeg forstår dog godt at klubben eller træneren tager en beslutning af nød.

- Jeg er Barca taknemmelig for alt, hvad jeg lærte i klubben for det hjalp mig med at falde til i Roma, men jeg kan ikke lægge skjul på, at Barcas behandling af mig sårede mig. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Perez: Nej til penge - ville blive i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder