Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Steven Gerrard: Messi skal ikke have Ballon d'Or

Ballon dOr - 1. december 2019




Alle signaler peger på, at Lionel Messi i morgen modtager prisen som verdens bedste fodboldspiller og langt de fleste peger da også på ham, men spørger man Liverpool-legenden Steven Gerrard, så peger han naturligvis på en anden spiller.

Ballon d'Or har længe været kritiseret for ikke at gå til den bedste spiller, men mere til hvem man bedst kan lide, hvem der skaber sig det største navn og så handler det også om ikke at smide sin stemme på en rival. Gerrard peger naturligvis på Van Dijk.

- Jeg er Messis største fan, det er helt sikkert. Hans statistik er fuldstændig vild i forhold til mål og assists, men taler man om hvilken spiller, der har været stabil i sit spil over et helt år, og som vandt Champions League, så er det dén spiller, som fortjener Ballon d'Or, fortæller Gerrard til William Hill og hentyder altså til Virgil van Dijk.

Der er ingen tvivl om, at Van Dijk har haft et magisk år, hvor han har været styrmanden på Liverpools mandskab, scoret på og forsvaret sig langt bedre end alle andre spillere i verden. Men det er svært at sammenligne forsvarsspil med angrebsspil, men stemmerne er talt ind, afstemningen er afsluttet og vinderen har allerede fået besked på grund af forberedelserne til udgivelserne efter ceremonien i Paris i morgen.

Af den grund talte Messis magiske kamp mod Dortmund naturligvis ikke med ligesom Van Dijks stærke præstation mod Brighton i går ej heller talte med. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Steven Gerrard: Messi skal ikke have Ballon d'Or

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder