Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman om Barca-job: Alt kan ske

Nyheder - 7. december 2019Koeman om Barca-job: Alt kan ske

Ronald Koeman har længe været sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona. Her har Ernesto Valverdes job udadtil ofte set ud til at være på vippen, men den catalanske ledelse har gjort det klart over en længere periode: Valverde bliver sæsonen ud og så er der mulighed for at han forlænger med endnu en sæson.

Men Ronald Koeman, som har erkendt, at han har en klausul der gør, at han kan rykke til FC Barcelona hvis de banker på døren, er ikke meget for at snakke om emnet - men han lukker på ingen måde døren for et skifte i fremtiden. Ved et Johan Cruyff-event i Mediapro-huset kom han med et par korte kommentarer.

- Jeg har to år tilbage af min kontrakt med landsholdet, så jeg bryder mig ikke om at tale om Barca eller andre hold.

- Det er ikke godt af flere grunde. Jeg har et job, og det respekterer jeg. Hvis de kommer, så kommer de, hvis ikke, så er det bare sådan. Der er vigtigere ting lige nu, men alt kan ske.

Koeman udtalte for to måneder siden, at han ikke forlader det hollandske landshold medmindre Barca banker på døren. Han blev i sommers desuden set omkring Barcelonas kontorer, og medier spekulerer i, om man dengang underskrev en forhåndsaftale af en art.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder