Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Ronald Koeman er tæt på Rangers

Nyheder - 12. november 2021
Avis: Ronald Koeman er tæt på Rangers

© Getty Images


Ronald Koeman havde en turbulent tid i Barca, hvor han siden marts har haft en præsident, som ofte har udtalt, at Koeman ikke passer til projektet. Om ikke andet forsøgte Laporta at give Koeman lang snor og ro til sit arbejde, men det blev ikke bedre på banen og Laporta følte sig nødsaget til at fyre Koeman efter et skuffende nederlag til Rayo Vallecano.

Siden tog Sergi Barjuan over i tre kampe indtil Xavi Hernandez blev udpeget som ny cheftræner. I mellem tiden har Koeman været fri på markedet og det lader til at Rangers overvejer at udnytte, at Koeman er fri. Således blev Dean Smith fyret i Aston Villa, som i stedet hentede Liverpool-legenden Steven Gerrard fra Rangers og dermed er der et ledig sæde i Rangers - som nu kan blive overtaget af Koeman.

Ifølge Football Insider er Ronald Koeman og John Terry favoritterne til jobbet. John Terry fik ikke landet cheftrænerjobbet i Aston Villa selvom han figurerede som assistent, og dermed er hans dør også åben. Til gengæld ligner Koeman favoritten.

Således har Koeman erfaring fra Southampton og Everton mens han ligeledes har været hos blandt andet Valencia og ikke mindst Barca. I løbet af den kommende rum tid vil Rangers tage en beslutning, så det kan være, at vi snart ser Koeman i et nyt job.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder