Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pjanic trækker i land efter vild Koeman-kommentar

Nyheder - 30. oktober 2021
Pjanic trækker i land efter vild Koeman-kommentar

© Getty Images


Miralem Pjanic er i dag udlejet fra Barca til Besiktas og siden skiftet i sommers har han været ude med enorm kritik af Ronald Koeman. Bosnieren mener ikke at Koeman har de rette egenskaber til en storklub som Barca, og da Koeman blev fyret i weekenden, var Pjanic på de sociale medier.

I en kortfattet besked på sin Instagram skrev Pjanic 'Man skal vide, hvornår man skal slippe lorten'. Det var en klokkeklar hentydning til Ronald Koemans fyring i Barca, men som professionel fodboldspiller er det naturligvis ikke noget godt signal at sende, og Pjanic måtte derfor trække i land.

Han slettede opslaget og smed hurtigt et nyt et op med følgende besked:- I løbet af min karriere har jeg aldrig indirekte, direkte eller med intentionen om at skade andre. Jeg er opvokset med respekt for alle. Og det vil jeg fortsætte med på alle måder. Jeg ønsker Ronald Koeman al mulig held og lykke i sin fremtidig rejse. Jeg vil fortsætte med at fokusere på at levere det bedste for mit hold, skrev Pjanic efterfølgende som svar på, at folk opfattede hans tidligere besked forkert.

Om Pjanic til januar eller sommer vender retur til Barca vides ikke, da en ny cheftræner først skal til styret i klubben før der bliver truffet beslutninger om mandskabet fremadrettet.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder