Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca betaler Koeman 74 mio. kr.

Nyheder - 26. november 2021
Medie: Barca betaler Koeman 74 mio. kr.

© Getty Images


Ronald Koeman blev fyret efter Barcas nederlag til Rayo Vallecano på Vallecas og siden kom Sergi Barjuan ind som midlertidig træner indtil Barca fik lukket aftalen med Xavi Hernandez, der i dag fungerer som holdets cheftræner. Nu er der så endelig kommet en afgørelse i Koeman-sagen.

Situationen er den, at da Ronald Koeman bliver fyret har han stadig en kontrakt med Barca og derfor skal Barca udbetale Koeman den løn, som svarer til resten af kontraktens længde. Barca har i flere uger forsøgt at tale med Koemans bagland om at få presset prisen ned, men Koeman selv har ønsket den fulde udbetaling.

Det sker efter at Koeman op til flere gange har følt sig dårligt behandlet af klubbens ledelse - og specielt Joan Laporta - og derfor har Koeman valgt at kræve den fulde kompensation. Barca har haft mulighed for at åbne forhandlinger, men det blev afvist med det samme af Koeman.Derfor skal Barca nu punge ud med 74 millioner kroner. Ifølge Sport bliver disse penge udbetalt til Koeman inden årets udgang og så kan man endelig se videre. Det er en enorm udgift for Barca i disse dage, som ikke engang har 74 millioner kroner til at købe spillere for. Det fortæller meget godt hvor skidt økonomien står til i klubben.

Koeman valgte ellers at opgive det hollandske landshold for at tage styret i Barca i en kritisk tid. Han har forsøgt at få spillet tilbage til det vante niveau, men sandheden er, at det aldrig var helt godt under den hollandske træner, som i denne sæson indledte med en historisk dårlig start i både ligaen og ikke mindst i Champions League, hvor Barca efter to gruppekampe havde lidt to nederlag med en målscorer på 0-6.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder