Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lønkroner: Barca forhandler Koemans afsked

Nyheder - 29. oktober 2021
Lønkroner: Barca forhandler Koemans afsked

© Getty Images


Nederlaget til Rayo Vallecano var dråben for Joan Laporta, som på flyet hjem fra Madrid gav Ronald Koeman beskeden om, at han ikke længere skal være cheftræner for holdet. I og med at Koeman er blevet fyret, skal han have udbetalt den resterende del af sin løn, men Barca ønsker at forhandle den.

Til at starte med forlød det, at Koeman ikke havde tænkt sig at opgive en eneste krone af sin resterende løn. Han ville have samtlige 12 millioner euro udbetalt, men Barca håber, at hollænderen accepterer at forhandle udbetalingen ned. Klubbens ønske er, at Koeman godkender mellem 7 og 8 millioner euro.

Da Covid-19 gjorde sit indtog var Koeman den første i klubben til at gå op til ledelsen og bede dem bremse hans løn således at klubben kunne bruge lønnen til øvrige udgifter. Det var en kæmpe gestus af hollænderen, som Laporta også roste højt til skyerne under sit første pressemøde som præsident.

Koeman mener dog ikke at han er blevet behandlet fair af Laporta lige siden og derfor skal der ekstraordinære talegaver til forhandlingsmødet hvis Koeman skal overbevises om at få udbetalt 7-8 millioner euro fremfor de 12, som han egentlig er berettiget til.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder