Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ansu Fati - den yngste målscorer i Champions League

Champions League - 11. december 2019




Ansu Fati var måske en smule skuffet en time før kampen mod Inter, da han fik at vide, at han skulle starte på bænken fremfor banen selvom der var udsigt til rotationer da FC Barcelona allerede havde kvalificeret sig til næste runde i Champions League.

Men Ansu Fati imponerede alligevel, da han kom ind med en håndfuld minutter igen. Fra kanten af feltet knaldede han nemlig bolden i mål og sikrede Barca sejren. Dermed blev han den yngste målscorer nogensinde i Champions League.

Blot 17 år og 40 dage var Ansu Fati da han scorede i går. Det var ellers Olympiakos' Peter Ofri-Qaye, som sad på rekorden tidligere med sine 17 år, 6 måneder og syv dage, da han scorede mod Rosenborg, men den rekord blev altså snuppet af Ansu Fati i aftes.

Ansu Fati erstattede Carles Perez, som spillede sin måske bedste kamp i Barca-trøjen. Han krydrede den gode kamp med et mål og han fik dermed også høstet enorm selvtillid.

Om de to unge spillere er med i de kommende kampe bliver spændende at se. Her står FC Barcelona over for Real Sociedad og Real Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ansu Fati - den yngste målscorer i Champions League

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder