Annonce


Annonce

Annonce

Ingen Busquets ved træningen efter El Clásico

El Clasico - 19. december 2019




Sergio Busquets var sikker mand på holdkortet da Ernesto Valverde skulle sætte sin startellever, men han blev alligevel fravalgt på grund af feber. I øjeblikket, da FC Barcelona pludselig kort før kick off bekræftede, at Busquets udgik og Rakitic kom ind, gik spekulationerne på om Valverde gjorde det for at overraske Zidane.

Men det var ikke tilfældet - naturligvis. Valverde overrasker ikke særlig ofte og i går var ingen undtagelse. Busquets var simpelthen blevet ramt af feber og byttede derfor plads med Rakitic. Busquets sad på bænken og havde reelt set en mulighed for at komme på banen, men inden kampen var det gjort klart, at det ikke skulle ske.

Dagen efter El Clásico var spillerne tilbage i træning og her var Busquets ikke at finde. Han døjer fortsat med sin feber men ventes tilbage i morgen til den afgørende træningen inden man lørdag tager imod Alavés. Om Busquets spiller med fra start her må tiden vise. Han har i hvert fald haft en uge uden kamp i benene, så på den konto bør han være frisk.

Iñaki Peña, Morer, Mingueza, Araujo, Collado, Riqui Puig, Hiroki Abe og Carles Pérez fra B-holdet deltog alle i førsteholdstræningen torsdag. Måske spekulerer Valverde i at udtage nogen af dem til lørdagens kamp. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ingen Busquets ved træningen efter El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder