Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Carles Perez fortsætter som B-spiller

Nyheder - 23. december 2019




Unge Carles Perez har sammen med Ansu Fati virkelig taget sin chance i denne sæson, da FC Barcelona var hårdt ramt af skader oppe i angrebet i sæsonens begyndelse. Siden har de to spillere været svær at give slip på, da de konstant har leveret solide præstationer.

I Carles Perez' tilfælde var det aftalt, at hvis han spiller mindst syv kampe på førsteholdet, så får han automatisk en kontrakt som gør, at han officielt er førsteholdsspiller. Men sammen med klubben har han takket ja til at rive den kontrakt i stykker.

FC Barcelona mener at det er bedre, at Perez fortsætter som B-spiller sæsonen ud, og at han herefter bliver kaldt op af Valverde når der er brug for ham. Først til sommer kigger man på situationen og ser om det er aktuelt, at han skal rykke op på en permanent aftale.

Ingen havde forventet, at han skulle levere så god en præstation, men han har altså spillet flere end syv kampe og er derfor berettiget til at kalde sig selv for førsteholdsspiller, men efter et møde blev det altså besluttet, at man i stedet bibeholder ham som B-spiller frem til sæsonafslutningen.

Både Ansu Fati og Carles Perez forventes at have en fremtid på FC Barcelonas førstehold, men man har tidligere set hvad penge kan gøre ved spillere - og hvad manglende spilltid kan føre til. Så selvom de begge gør det rigtig godt, så er der ingen garantier i fodboldens verden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Carles Perez fortsætter som B-spiller

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder