Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Carles Perez fortsætter som B-spiller

Nyheder - 23. december 2019Carles Perez fortsætter som B-spiller

© Tribuna


Unge Carles Perez har sammen med Ansu Fati virkelig taget sin chance i denne sæson, da FC Barcelona var hårdt ramt af skader oppe i angrebet i sæsonens begyndelse. Siden har de to spillere været svær at give slip på, da de konstant har leveret solide præstationer.

I Carles Perez' tilfælde var det aftalt, at hvis han spiller mindst syv kampe på førsteholdet, så får han automatisk en kontrakt som gør, at han officielt er førsteholdsspiller. Men sammen med klubben har han takket ja til at rive den kontrakt i stykker.

FC Barcelona mener at det er bedre, at Perez fortsætter som B-spiller sæsonen ud, og at han herefter bliver kaldt op af Valverde når der er brug for ham. Først til sommer kigger man på situationen og ser om det er aktuelt, at han skal rykke op på en permanent aftale.

Ingen havde forventet, at han skulle levere så god en præstation, men han har altså spillet flere end syv kampe og er derfor berettiget til at kalde sig selv for førsteholdsspiller, men efter et møde blev det altså besluttet, at man i stedet bibeholder ham som B-spiller frem til sæsonafslutningen.

Både Ansu Fati og Carles Perez forventes at have en fremtid på FC Barcelonas førstehold, men man har tidligere set hvad penge kan gøre ved spillere - og hvad manglende spilltid kan føre til. Så selvom de begge gør det rigtig godt, så er der ingen garantier i fodboldens verden.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 29%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder