Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta: Piqué kan blive en god præsident

Nyheder - 24. december 2019Laporta: Piqué kan blive en god præsident

© Francesc Adelantado


Når spillere rammer karrierens efterår begynder de så småt at tænke på livet efter fodbolden. Det har Gerard Piqué i den grad gjort med sine mange projekter uden for kridtstregerne og han har også slået fast, at han kan se sig selv som præsident i klubben engang i fremtiden. Nu bliver han løftet af den tidligere Barca-præsident, Joan Laporta.

- Hvis jeg bliver præsident, så ville det slet ikke være dårligt, hvis Piqué fulgte i mine fodspor. Jeg ser ham som en ideel person til jobbet. Han kender klubben, han er Barca-fan og han er klubbens bedste forsvarsspiller. Han har karakter og han elsker at arbejde hårdt. Han har længe vist, at han er klar til ansvaret, fortæller Laporta, som erkender, at han gerne vil give det endnu et skud.

- Jeg ser mig selv som en kandidat til præsident-jobbet. Der er ikke andre kandidater, som jeg bryder mig om. Der er stadig rigt med tid, men jeg kommer helt sikkert til at blive en kandidat. Jeg følger alt i klubben og jeg forbereder mig til at handle. Jeg er klar, fortæller Laporta videre.

Joan Laporta var præsident i klubben fra 2003 til 2010 og var med til at bygge det Barca op, som vi kender i dag. Tidligere forsøgte han igen at lande jobbet som præsident, men blev slået af Josep Maria Bartomeu, som i dag sidder som præsident i klubben. Der er valg igen i 2021 og her vil Laporta altså igen forsøge at kapre jobbet.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

489,- DKK

Spar 31%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder