Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Messi: Den smukkeste rekord jeg har

Nyheder - 26. december 2019




Hvis man begynder at nedskrive alle rekorder, som Messi har slået, så vil det tage rigtig lang tid før man er færdig. Argentineren har slået den ene rekord efter den anden og i et interview med La Liga udpeger han hvilken rekord han mener er smukkest.

Det kræver god hukommelse at huske på alle Messis rekorder, men han peger alligevel på rekorden som La Ligas absolutte topscorer, som værende den smukkeste han har opnået. Det er stort, at hans navn står øverst når man kigger på turneringens ultimative topscorer.

- Jeg husker, at Eto'o ofte fortalte mig, at når jeg begynder at score mål, så glider det bedre. Han havde selv mange chancer uden at de gik i mål, men da så den første kom, så begyndte alle bolde at gå i mål, fortæller Messi til La Liga.

- At være topscorer i La Liga er virkelig specielt. Også hvis man tager i betragtning af hvad La Liga betyder i Spanien. Jeg tror, at det er den smukkeste rekord, som jeg har.

Lionel Messi udvikler sig konstant og i løbet af de seneste par år er han gået hen og blevet en særdeles skarp frisparksskytte. Han erkender da også at han er begyndt at nærstudere dødboldene meget mere end tidligere.

- Det er korrekt. Jeg er begyndt at studere det nærmere og jeg kigger blandt andet på om keeperen bevæger sig før jeg sparker. Alt fra om han bevæger sig til hvordan han stiller sin mur op. Jeg studerer det langt mere og så har jeg også øvet mig på at sparke bolden på frispark i løbet af træningen.

Messi har op til flere gange scoret to frisparksmål i én kamp. Det gjorde han blandt andet i den europæiske Super Cup mod Sevilla for nogle år tilbage og han har også gjort det mod Espanyol. Så for ham handler det ikke om hvor stor scenen er - han gør det bare.

Messi og holdkammeraterne er tilbage på Espanyols bane den 4. januar når de åbner op for 2020. Det var her, at han tidligere har scoret to frisparksmål i samme kamp. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi: Den smukkeste rekord jeg har

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder