Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Puyol og Piqué mindes Sextuple-sæsonen

Nyheder - 31. december 2019Puyol og Piqué mindes Sextuple-sæsonen

© Paco Largo


Det er 10 år siden, at FC Barcelona under ledelse af Pep Guardiola vandt alle seks turneringer, som de deltog i. Her tælles La Liga, Copa del Rey, Champions League, den spanske og europæiske Super Cup samt VM for klubhold. I løbet af de 10 år er der løbet meget vand under broen og Carles Puyol og Gerard Piqué, som begge var med under hele forløbet, mindes nu det enorme fodboldår.

- Alt flød bare sammen for os. Vi havde en træner med ekstremt klare idéer og en gameplan, som alle kunne relatere til. Vores spillertrup var exceptionel. 6-2-sejren på Bernabeu var en af de bedste kampe nogensinde, fortæller Puyol og følger op:

- Jeg husker at Pep Guardiola fortalte os at vi ikke skulle gå ud og satse på en uafgjort, for så taber vi bare. Det var ikke titlen, vi spillede om, men det var tæt på. Sejren er i hjertet hos alle Barca-fans. Det var perfekt, forklarede Puyol før Piqué overtog ordet:

- De ældre spillere i truppen havde ingen børn og det havde de yngre spillere heller ikke. Det tillod os at vi kunne bruge mere tid sammen og på den måde komme tættere på hinanden.

- 6-2-sejren var første gang, jeg spillede på Bernabeu og adrenalinen var helt oppe på øverste etage. Jeg havde kun oplevet det ude fra, men her stod jeg midt på banen i den største sejr.

FC Barcelona satte al modstand til side og vandt samtlige titler det år. Faktisk indledte man sæsonen uden at vinde de to første ligakampe og det store spørgsmål om Pep Guardiola som træner blev hurtigt rejst. Men lige så hurtigt fik han lukket munden på kritikerne og siden vandt FC Barcelona altså samtlige seks titler i et uforglemmeligt år.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Spar 31%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder