Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Neto kan få op til tre kampe i træk

Nyheder - 1. januar 2020




Brasilianske Neto havde egentlig fået tilladelse til at holde juleferie frem til den 2. januar, da han ligesom de øvrige sydamerikanere tog hele vejen hjem for at holde jul og nytår. Han skar dog nogle dage af sin ferie da han fik den triste nyhed, at Ter Stegen bøvler med knæproblemer.

Det åbner en plads for Neto, som nu kan se frem til at spille hele tre kampe. Første kamp er på lørdag, hvor Espanyol venter. Her er Ter Stegen tvivlsom hvorfor Neto lige nu arbejder hårdt på at ryste ferien af sig, så han er klar til kamp. Alt efter hvordan det går med Ter Stegen, bliver Neto højst sandsynligt også valgt til den spanske Super Cup.

Som bekendt betyder penge meget i fodbold og det gør den også i Spanien. Derfor er den spanske Super Cup, med et helt nyt format, rykket til Saudi Arabien. Her skal FC Barcelona møde Atletico Madrid og den kamp får Neto lov til at stå. Skulle Barca gå videre til finalen mod vinderen af Real Madrid og Valencia, så vil det give god mening at lade Neto spille her, da Ter Stegen til den tid ikke vil have været i kamp i næsten en hel måned.

Barcas kampe i januar
4. januar: Espanyol - FC Barcelona
9. januar: FC Barcelona - Atletico Madrid (Super Cup)
12. januar: - eventuel finale mod Real Madrid / Valencia
19. januar: FC Barcelona - Granada
25. januar: Valencia - FC Barcelona Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Neto kan få op til tre kampe i træk

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder