Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dansk TV: Her kan du se den spanske Super Cup

Spansk Supercup - 7. januar 2020Dansk TV: Her kan du se den spanske Super Cup

© FCBN


Der er spansk Super Cup på programmet i de kommende dage hvor fire spanske mandskaber dyster om trofæet. Det er første gang nogensinde, at man har rykket den spanske Super Cup ud af landet og desuden er det også starten på et helt nyt format.

Således er der nu fire hold med i turneringen: De to deltagere i sidste sæsons Copa del Rey-finale samt første- og andenpladsen i La Liga. Da Barca vandt La Liga og var i Copa del Rey-finalen, går den fjerde plads til tredjepladsen i La Liga: Real Madrid.

Derudover skulle der en lodtrækning til for at skabe to kampe mellem de fire hold og som bekendt skal FC Barcelona op mod Atletico Madrid mes Real Madrid og Valencia mødes. De to sidstnævnte tørner sammen i morgen mens FC Barcelona og Atletico Madrid dyster torsdag. Og nu er der godt nyt til alle danske fans.

Den spanske Super Cup kan nemlig ses på 6'eren. Her får du programmet.

Onsdag, 8. januar
20.00 på 6'eren: Real Madrid - Valencia

Torsdag, 9. januar
20.00 på 6'eren: FC Barcelona - Atletico Madrid

Søndag, 12. januar
Fra 18.55 på 6'eren: Finalen

Det er altså rigtig godt nyt, at 6'eren har sikret sig rettighederne til den spanske Super Cup og dermed kan du følge dit favorithold når der sparkes Super Cup-fodbold i Saudi Arabien, hvor kampene bliver spillet - naturligvis på grund af pengene, som det spanske fodboldforbund tjener.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder