Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Suárez skal opereres - ude i flere uger

Skader - 10. januar 2020




Luis Suárez har haft knæproblemer i en længere periode og nu melder mediet Sport, at angriberen skal opereres. Den endelige beslutning bliver taget denne weekend, hvor han skal tilses af et lægehold, som skal vurdere hvorvidt knæet skal opereres eller ej.

Dr. Roman Cugat skal denne lørdag se Luis Suárez' knæ an og derefter tage en beslutning om det er nødvendigt at gribe ind med en operation. Luis Suárez har døjet med problemer i sit højre knæ gennem en længere periode og måtte tage en sprøjte i knæet for at fuldføre kampen mod Atletico Madrid torsdag aften.

Angiveligt håber Suárez, at han kan blive opereret netop nu, så han er klar til den afgørende del af sæsonen. Med en operation kommer han til at skulle sidde på sidelinjen i adskillige uger og derefter vender han først tilbage når turneringerne så småt skal afgøres. I mellem tiden må Valverde altså forsøge sig med en ny angriber - måske Griezmann endelig rykkes ind centralt i angrebet.

- Dr. Roman Cugat skal undersøge Luis Suárez' knæ denne weekend og alt indikerer, at en operation er nødvendig, melder Sport, som fortæller, at de har været i kontakt med kilder tæt på klubben der har bekræftet det. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Suárez skal opereres - ude i flere uger

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder