Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Sæsonen er slut for Suárez

Skader - 12. januar 2020Officielt: Sæsonen er slut for Suárez

© FCBN


Hvad der skulle blive en stor sæson for Luis Suárez og FC Barcelona efter en skandaløs afslutning på sidste sæson, har hidtil udviklet sig til at gå i fodsporene på sidste år. Valverde hænger i en tynd tråd og nu er angrebet yderligere ramt.

Ousmane Dembélé er ude i en måneds tid endnu og i dag kan FC Barcelona meddele, at sæsonen er slut for Luis Suárez. Det sker som følge af en knæoperation, som holder ham ude i fire måneder og dermed vender han ikke retur før til maj og først her skal han i form men det når han næppe før sæsonen slutter. Er der ikke noget på spil i de sidste La Liga-kampe kan det være, at han kommer ind og får lidt spilletid - men overordnet set er sæsonen slut for angriberen.

Dermed må Valverde - eller hvis en ny træner kommer ind - tage en beslutning og rokere i angrebet. Alle tegn peger på, at Griezmann rykkes ind som central angriber mens man kommer til at eksperimentere med hvem der skal spille ude i venstre side, hvor Griezmann absolut ikke hører til.

Luis Suárez blev i går undersøgt og her kunne Dr. Ramon Cugat slå fast, at en operation var nødvendig. Suárez måtte også sprøjtes i knæet for at kunne fuldføre kampen mod Atletico Madrid, så det stod altså hårdt til.

- Luis Suárez blev opereret denne søndag af Dr. Ramon Cugat, som brugte laparoskopi for at komme en meniskskaden til livs. Angriberen er ude i omkring fire måneder, skriver FC Barcelona således.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder