Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Sæsonen er slut for Suárez

Skader - 12. januar 2020Officielt: Sæsonen er slut for Suárez

Foto: FCBN


Hvad der skulle blive en stor sæson for Luis Suárez og FC Barcelona efter en skandaløs afslutning på sidste sæson, har hidtil udviklet sig til at gå i fodsporene på sidste år. Valverde hænger i en tynd tråd og nu er angrebet yderligere ramt.

Ousmane Dembélé er ude i en måneds tid endnu og i dag kan FC Barcelona meddele, at sæsonen er slut for Luis Suárez. Det sker som følge af en knæoperation, som holder ham ude i fire måneder og dermed vender han ikke retur før til maj og først her skal han i form men det når han næppe før sæsonen slutter. Er der ikke noget på spil i de sidste La Liga-kampe kan det være, at han kommer ind og får lidt spilletid - men overordnet set er sæsonen slut for angriberen.

Dermed må Valverde - eller hvis en ny træner kommer ind - tage en beslutning og rokere i angrebet. Alle tegn peger på, at Griezmann rykkes ind som central angriber mens man kommer til at eksperimentere med hvem der skal spille ude i venstre side, hvor Griezmann absolut ikke hører til.

Luis Suárez blev i går undersøgt og her kunne Dr. Ramon Cugat slå fast, at en operation var nødvendig. Suárez måtte også sprøjtes i knæet for at kunne fuldføre kampen mod Atletico Madrid, så det stod altså hårdt til.

- Luis Suárez blev opereret denne søndag af Dr. Ramon Cugat, som brugte laparoskopi for at komme en meniskskaden til livs. Angriberen er ude i omkring fire måneder, skriver FC Barcelona således.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyhederAnbefalede nyheder

1 - Stem: Hvem skal tage over for Suárez?
2 - Barca leder efter en erstatning for Suarez
3 - Overblik: Så mange kampe går Suárez glip af
4 - Officielt: Suárez skal opereres
5 - Medie: Suárez skal opereres - ude i flere uger
6 - Suárez: Valverde skal ikke klandres
7 - Suárez blev månedens spiller i La Liga
8 - Liste: Suárez scorede årtiets første Barca-mål
9 - Suarez forventer forlængelse
10 - Suarez' og Messis imponerende tal


FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

529,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder