Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Også Ronald Koeman har afvist Barca

Nyheder - 12. januar 2020Medie: Også Ronald Koeman har afvist Barca

Foto:


Ronald Koeman blev noget overrasket, da FC Barcelona pludselig forhørte ham om muligheden om at træne FC Barcelona. Som bekendt er Ernesto Valverde meget snart fortid i Catalonien og derfor er ledelsen på jagt efter en erstatning - men man fanger ikke rigtig nogen.

Xavi var det oplagte valg, men han afviste, da han ikke ønsker at påtage sig trænerrollen her midt i sæsonen. Han er dog åben for et eventuelt skifte til sommer. Det samme er situationen med Ronald Koeman, som FC Barcelona ifølge Catalunya Radio har haft i kontakt. Koeman ønsker at træne Holland ved EM 2020, og derfor afviste han at rykke til FC Barcelona.

Han var overrasket, da ledelsen i Barca for flere måneder siden fik at vide, at Koeman er åben for et skifte efter EM. Men ledelsen bankede altså på hans dør her inden EM for at kapre ham, men de fik et negativt svar. Koeman er således ikke interesseret i at tage over i FC Barcelona lige nu og her.

Det trækker op til at man fyrer Valverde og i stedet indsætter B-holdets træner Francisco Javier García Pimienta frem mod sæsonens afslutning, hvor man vil hente en helt ny mand ind forud for næste sæson. At Valverde er uønsket i FC Barcelona er ikke længere nogen hemmelighed.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyhederAnbefalede nyheder

1 - Koeman om Barca-job: Alt kan ske
2 - Koeman indrømmer Barcelona-klausul
3 - Ronald Koeman spottet i Barcelona
4 - De Jong: Spurgte Koeman til råds inden skifte
5 - Koeman nedtoner Barcelona-rygter
6 - Mascherano tangerer Ronald Koemans rekord
7 - Flest kampe: Mascherano jagter Koeman
8 - Koeman: Dette hold er bedre end Dream team


FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Børn

529,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder