Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Mikel Arteta: Aubameyang er glad i Arsenal

Transfermarked - 27. januar 2020




I disse uger går rygterne højt i FC Barcelona, da Luis Suárez er ude med en længerevarende skade netop som transfervinduet er åbent. Derfor menes det, at Barca er på udkig efter en erstatning og ufatteligt mange navne har været oppe at vende - heriblandt Pierre-Emerick Aubameyang.

I Englnd mener man ikke at Arsenal er interesseret i at sælge kaptajnen, da man er i gang - og længe har været det - i en genopstartsfase, hvor man skal forsøge at finde frem til fordums styrke. Blandt andet derfor er Mikel Arteta blevet hentet ind.

- Så vidt jeg ved, så er det ikke mere end en uge siden, at han efter en hjemmekamp forklarede, at han er meget glad i Arsenal.

- Han var ikke glad for de ting, der blev skrevet om ham i medierne, og han slog fast, at hans fremtid er her i klubben. Det er, hvad jeg forholder mig til, konkluderede Mikel Arteta da han blev spurgt ind til rygterne, som sender angriberen til Barca.

Spanske medier er fortsat af den forståelse, at Barca inden for to døgn præsenterer en ny, stor spiller. En såkaldt 'Bomb-signing'. Men indtil videre er kortene blevet holdt tæt, da det angiveligt ikke skulle være hverken Aubameyang, Lautaro Martinez eller Rodrigo. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Mikel Arteta: Aubameyang er glad i Arsenal

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder