Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona kræver tilbagekøbsklausul på Pérez

Transfermarked: Af Rasmus Halby - 28. januar 2020Barcelona kræver tilbagekøbsklausul på Pérez

© SPORT


Carles Pérez har i den seneste tid etableret sig på Barcelonas førstehold, men ledelsen har ikke været helt overbevist, hvorfor det i de sidste par uger er blevet klart, at ledelsen forsøger at finde en ny klub til den unge spanier. Dog går mediernes udmeldinger nu på, at Barcelona ikke er villige til at lade Pérez gå uden et tilbagekøbsklausul. Klubben ser stort potentiale i ham, så ville ikke risikere at miste endnu et La Masia talent.

Carles Pérez har været meget tæt på et skifte til italienske Roma, men ifølge SPORT er denne transfer ved at blive kold igen, efter Barcelona har forlanget en tilbagekøbsklausul for den unge kantspiller. Roma er ikke interesseret i at involvere en tilbagekøbskausul, så handlen er blevet mere kompliceret end forventet. Barcelona har fortalt Pérez' agent Arturo Canales, at de ikke kan acceptere et tilbud uden en tilbagekøbskausul, så derfor kan spilleren ikke flyve til Rom og have sit lægetjek. Barcelona har ikke noget imod han bliver i klubben selvom han ikke vil få mange minutter.

Roma er på udgik efter en ny kantspiller efter Mkhitaryan og det unge stjerneskud Nicolo Zaniolo begge er blevet skadet. Pladsen besides i øjeblikket af den tyrkiske komet Cengiz Ünder, men han har ikke kunne finde formen i år. Derfor har Roma allerede været tæt på Inters Matteo Politano, men den handel brød sammen i sidste øjeblik, hvorfor de har stillet sigtekornet på Carles Pérez.

Quique Setien fortalte angiveligt Pérez i fredags, at han ikke var i hans planer. Derefter gav han ham muligheden for at tage tilbage til B-holdet, men her virker det til Pérez foretrækker et skfite. Barcelona holder angiveligt senere idag et møde for at diskutere handlen, og eventuelt få gang i den igen. Transfervinduet lukker snart, og ledelsen har travlt med Rodrigo-handlen, så denne transfer falder hurtigt i anden række, hvorfor vi måske ikke finder en konklusion i dette transfervindue.

Carles Pérez har i denne sæson spillet 12 førsteholdskampe med 2 mål og 3 assists på samvittigheden - de fleste af kampene er dog kommet fra bænken, som sen udskiftning. Pérez har sat sig præg på Barcelona-holdet, og har været en betydelig figur siden Dembélés skade.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder