Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fati peger på sine største idoler

Nyheder: Af Lars Ravn - 30. januar 2020Fati peger på sine største idoler

© AS


Ansu Fati tog alle med storm i starten af den igangværende sæson, og han er udset som det næste store stjernefrø der kommer ud af FC Barcelonas ungdomsakademi La Masia. Han er allerede den yngste spiller til at optræde for førsteholdet, da han som 16-årig fik debut mod Real Betis i en ligakamp.

Fati er i en video på Barcelonas YouTube-kanal blevet bedt om at udpege sine største idoler. Her nævner han mange tidligere Barca-stjerner, men han nævner dog ikke sin nuværende holdkammerat Messi.

Han bliver bedt om, at vælge 4 spillere, og på mål vælger han den tidligere Barca-keeper Victor Valdes. I forsvaret og på midtbanen vælger han ligeledes to tidligere Barca-spillere i det han nævner Carles Puyol og Xavi. I angrebet er valget dog ikke faldet på en tidligere Barcelona spiller, men derimod på Didier Drogba.

Når man tænker på, at Fati er født i Guinea-Bissau, er valget med Drogba ikke så underligt. Drogba er fra Elfenbenskysten, og han er derfor er stort idol for mange afrikanske spiller. Samtidig må man også erkende, at Drogba har haft en imponerende karriere, som uden tvivl har inspireret mange unge angriber.

Fati har i skrivende stund optrådt i 17 kampe i denne sæson for Barcelonas førstehold, og der forventes store ting fra den unge angriber i fremtiden.FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder