Annonce


Annonce

Annonce

Bekræftet: Abel Ruiz rykker til Braga

Transfermarked - 31. januar 2020




Der sker en masse aktivitet hos FC Barcelona her på transferdeadline, men ikke så meget, som egentlig rører førsteholdet i denne sæson. To spillere er købt, men til næste sæson, og nu er Abel Ruiz som ventet bekræftet som ny spiller i SC Braga.

Angriberen rykker således til den portugisiske klub Braga på en lejeaftale for resten af denne sæson, men herefter lyder aftalen, at Braga skal købe Ruiz permanent for 8 millioner euro. Det er som led i den tidligere Francisco Trincao-handel, som Barca købte for 31 millioner euro. Nu rykker Ruiz til Braga for otte millioner euro og således betaler Barca reelt set kun 23 millioner euro for Francisco Trincao.

FC Barcelona har dog sikret sig en tilbagekøbsklausul således at de kan købe ham tilbage på et senere tidspunkt. Det fremgår ikke af de meldte detaljer i historien hvad tilbagekøbsklausulen ligger på - men kender man Barca ret, så er det langt over den pris, de har fået for ham i dag.

Ruiz ankom til FC Barcelona for otte år siden i en alder af bare 10 år. Han nåede op på i alt 68 kampe for B-holdet med ni mål i løbet af tre sæsoner. Derudover har han fået debut på førsteholdet. Så han har været godt igennem systemet hos FC Barcelona og nu venter et portugisisk eventyr for det tidligere Valencia-talent. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bekræftet: Abel Ruiz rykker til Braga

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder