Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barcelona: Spillerne skal tjekkes for coronavirus

Coronavirus / COVID-19 - 23. februar 2020




Flere tusinde er blevet dræbt mens snart 100.000 menes at være blevet smittet med coronavirus, som i adskillige uger har hærget Kina og siden spredt sig til mange, mange lande. Denne weekend har man i Italien set sig nødsaget til at aflyse adskillige kampe på grund af coronavirus.

Atalanta - Sassuolo, Hellas Verona - Cagliari og Torino - Parma er blevet aflyst af sikkerhedsmæssige årsager på grund af coronavirus, men det forventes ikke at Barcas Champions League-kamp mod Napoli aflyses - men det betyder ikke at man følger normal procedure forud for det store brag i verdens største klubturnering.

Således melder adskillige medier, at Barca-spillerne skal tjekkes for coronavirus tager til Italien i morgen. Man tager allerede afsted i morgen, mandag, så man har en chance for at træne på stadion, hvor kampen spilles tirsdag. Både til og fra Italien skal spillerne tjekkes.

Hvis der undervejs bliver opdaget noget besynderligt, så tager man ingen chancer, men sender den pågældende spiller direkte på hospitalet til yderligere undersøgelser. Sådan er det verden over og der er ikke nogen anden procedure for det denne gang - men spillerne må altså sande, at det ikke bliver en tur som alle de andre.

Coronavirus kan have en dødelig udgang og har allerede haft det for mere end 2000 mennesker. Det meldes, at 75.000 mennesker er smittet med coronavirus i Kina, og at det har spredt sig til mindst 26 lande.

Desuden har man udsat fodboldsæsonen i Kina, tre Serie A-kampe er aflyst i Italien, det kinesiske Formel 1-grandprix i Shanghai er blevet udsat, China Masters i badminton er blevet udsat mens golf, cykling, atletik og et hav af andre sportsgrene lige ledes har været påvirket af situationen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barcelona: Spillerne skal tjekkes for coronavirus

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder