Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Eto'o retter: Messi er den bedste, ikke Ronaldo

Nyheder - 25. februar 2020




Samuel Eto'o sparkede bolde i mål for FC Barcelona fra 2004-2009 og kunne derfor nyde godt af Messis selskab i mange år. Han fik også lov til at se Messis magi hver dag og han er ikke i tvivl om, at Messi er den bedste nogensinde - men han måtte lige korrigere sin egen udtalelse.

Han blev nemlig citeret for at sige, at Ronaldo er historiens bedste i forbindelse med at han ønskede at se Juventus spille som Sarris Empoli for år tilbage. Her udpegede han Juventus' store spillere ved at pege på Ronaldo som historiens bedste og Dybala som et fænomen, men det var ikke det, som han mente.

- Jeg ser Juventus... men jeg ved det ikke. De har Ronaldo, historiens bedste, og Dybala - endnu et fænomen, men jeg ville elske at se Sarris fodobld fra Empoli-tiden, sagde Eto'o ifølge Sky Sport Italia - men det var slet ikke det, som han mente, fortæller han på Twitter.

Mundo Deportivo retweetede således Eto'os udtalelse og markerede afsnittede, hvor Eto'o fortæller, at Ronaldo er den bedste nogensinde, men Eto'o rettede sig selv ved at citere 'Èn af de bedste. Den bedste er Messi'.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Eto'o retter: Messi er den bedste, ikke Ronaldo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder