Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmanns mål udstiller alle Barcas CL-problemer

Champions League - 27. februar 2020Griezmanns mål udstiller alle Barcas CL-problemer

© Sport


Hvis du får spørgsmålet: Hvem scorede senest for Barca på udebane i Champions Leagues knockout-fase, så vil du med stor sikkerhed svare Messi. Men hvis vi ser bort fra historiens bedste fodboldspiller, hvem ville du så pege på? At du ikke kan svaret på stående fod er der en god grund til.

Barca har haft kæmpe problemer i Champions League siden de hentede trofæet under Luis Enrique i 2014/2015. SIden da har man ikke formået at vinde trofæet og man har haft nogle ekstremt håbløse kampe på udebane, hvor man gang på gang har smidt et godt resultat fra den første kamp på hjemmebane.

Mod Napoli var man favoritter, men man formåede ikke for alvor at dirigere italienernes defensiv op. Det lykkedes dog i anden halvleg, da Busquets spillede en flot i dybden til Semedo som siden fandt Griezmann. Franskmanden sparkede bolden i mål - og det var et sjældent mål.

Han er nemlig den første spiller, udover Messi, til at score for Barca på udebane i Champions Leagues knockout-fase... i 5 år!

Ingen spillere har formået at score for Barca på udebane i knockout-fasen i de seneste fem år udover Messi, og det fortæller meget godt hvor stort et ansvar argentineren rent faktisk har påtaget sig - men fordi, at han så mange gange har reddet holdet, bliver han ofte peget ud som syndebuk når det ikke lykkedes.

Barca skal klare Napoli i returkampen for at få chancen på udebane i en knockout-kamp igen. Men først gælder det El Clásico på søndag på Bernabeu.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder