Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pique: Værste Real Madrid-hold jeg har mødt

Nyheder: Af Sajad Koftan - 2. marts 2020Pique: Værste Real Madrid-hold jeg har mødt

© SPORT


FC Barcelonas forsvarsstjerne, Gerard Pique, har aldrig mødt et dårligere Real Madrid-mandskab, som det Barca stod overfor på Bernabeu søndag aften, hvor catalanerne brændte flere chancer og endte med at tabe 2-0.

- Vi er vrede lige nu, sagde Pique til journalisterne efter at dommeren havde fløjtet kampen af, hvor Vinicius og Mariano scorede hjemmeholdets mål, som på samme tid skubbede Barcelone ned på en andenplads i ligaen.

- Real Madrid var i en dårlige stime op til kampen, så vi havde håbet på at få et godt resultat med hjem. For ærligt talt var det et af de dårligste Real Madrid-hold jeg har spillet imod, især i første halvleg.

- Jeg kritiserer dem ikke som hold. Vi har alle vores problemer, hvor vi jo heller ikke gør det godt for tiden. Men vi havde masser af chancer. Vi kontrollerede kampen og hvis vi havde udnyttet de muligheder vi fik, så havde det været en helt anden kamp for dem, sagde en irriteret Pique til mediet SPORT.

Pique refererede naturligvis til Griezmann, Arthur og Messi, som alle kunne have sparket Barca i front - noget som ligeledes irriterer Barcas forsvarsspiller.

- Vi brændte nogle chancer, hvor vi virkelig kunne have gjort skade på dem. Vi er nødt til at steppe op og forbedre os selv, specielt efter vores anden halvleg hvor vi var dårlige.

- Vi glippede en rigtig god mulighed, synes jeg. Vi kunne have lukket kampen en gang for alle, men vi valgte istedet at lukke dem ind i kampen og give dem et boost i moralen. Men man skal vide at vi kommer stærkt tilbage, sagde Pique.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder