Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Barca bruger De Jong anderledes

Nyheder: Af Rasmus Nielsen - 4. marts 2020
Koeman: Barca bruger De Jong anderledes

© Marca


Den hollandske landstræner, Ronald Koeman, afholdte i går et pressemøde i forbindelse med Nation League lodtrækningen. Her kom hollænderen ind på flere ting omkring Barcelona, herunder Frenkie De Jong.

Det er en kendsgerning at den 22-årige midtbanespiller endnu ikke har levet op til det flotte spil, som han leverede i Ajax i den forgangne sæson. Man har set glimt af hans flotte spil, men til tider virker De Jong malplaceret på banen og det har Ronald Koeman også lagt mærke til.

- Det positive er, at han spiller en masse kampe, men han spiller på en position han ikke er vant til. Det var ikke der han spillede i Ajax og det er heller ikke der, han spiller på landsholdet.

Selvom Ronald Koeman er undrende over Frenkie De Jongs position på holdet, er han stadig fortrøstningsfuld.

- Han er stadig meget ung og du lærer ting, når du spiller kampe. Han kommer til at spille anderledes på landsholdet.

På pressemødet bekræftede Koeman at han havde afvist Barcelona - det som senere førte til ansættelsen af Quique Setién.

- Ja, de ringede til mig for nogle uger siden. Jeg sagde nej til Barcelona, fordi jeg er træner for det hollandske landshold. Det var ikke det rette tidspunkt at forlade mit job.

Den hollandske landstræner har tidligere ellers ikke lagt skjul på, at han ønsker at træne Barca på et tidspunkt. Koeman har selv bekræftet at han har en klausul i hans kontrakt, som gør at han kan skifte til Barcelona. Denne klausul træder dog først i kraft efter EM til sommer.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder