Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Corona: UEFA vil aflyse Champions League

Coronavirus / COVID-19 - 11. marts 2020
Corona: UEFA vil aflyse Champions League

© UEFA


Coronavirussen bliver der ikke taget let på. Sportsbegivenheder verden over bliver aflyst eller udsat og sent i aftes kunne Premier League bekræfte, at aftenens kamp mellem Manchester City og Arsenal er blevet udsat.

Det er den seneste i rækken af rigtig mange berørte kampe - selv skal Barca spille de næste tre kampe helt uden publikum, men meget snart kan det vise sig, at kræfterne bliver spildt i Champions League. UEFA drøfter netop nu muligheden for at suspendere både Champions League og Europa League.

Der bliver spillet Champions League og Europa League i denne uge, men efter denne spillerunde kan de to turneringer meget vel blive suspendere for at mindske muligheden for coronasmitte. I forvejen blev Valencias kamp mod Atalanta i aftes spillet bag lukkede døre mens Barcas hjemmekamp mod Napoli ligeledes spilles bag lukkede døre.

Ifølge Catalunya Radio tager UEFA beslutningen om at suspendere begge turneringer straks som denne runde er færdigspillet. Det europæiske fodboldforbund vurderer, hvordan man skal forrtsætte, men i første omgang kommer helbredet først og derfor handler det om at få lukket ned for store forsamlinger.

PSG-Dortmund spilles i aften uden tilskuere. Derudover er Kylian Mbappé i går blevet testet for corona, da han har været syg - svaret lander ifølge flere medier i dag. Desuden tager Olympiakos imod Wolverhampton uden tilskuere.

I går mødtes Barca med de spanske myndigheder og her gjorde man det klart, at man afvikler kampen mod Napoli bag lukkede døre. Det glæder UEFA, at klubberne på den måde selv tager sikkerheden i højsædet, da man på den måde samarbejder om at holde coronavirussen væk.

Som det ser ud lige nu, så ser det efterhånden ud til at flere og flere turneringer får svært ved at få sin afslutning i denne sæson. Desuden er sommerens turneringer også i fare - heriblandt EM.Manchester City - Arsenal
Adskillige fra Arsenal er sendt i hjemmekarantæne, da de har været i kontakt med Olympiakos-ejer Evangelos Marinakis, som har fået konstateret coronavirus. Olympiakos var på besøg på Emirates Stadium for to uger siden og Premier League tager ingen chancer i den forbindelse og har derfor aflyst braget.

Kylian Mbappé
Det franske missil har været syg i dagene op til kampen i aften mod Dortmund og PSG-træner Tuchel fortæller, at spilleren blandt andet har ondt i halsen hvilket kan være et tegn på corona. Intet er dog klargjort endnu og han blev derfor testet i går. Tuchel fortæller, at man ser på situationen i dag.

Valencia - Atalanta
Italienerne smadrede spanierne over to kampe uden der nogensinde var tvivl om resultatet. Men i går var en flad fornemmelse til trods for en syv-måls kamp på Mestalla. Der var nemlig ingen tilskuere. Atalantas fans havde dog samlet sig uden for stadion og det kunne høres i mikrofonerne på stadion hvilket gav en form for stemning.

Olympiakos - Wolverhampton
Premier League har aflyst Manchester City mod Arsenal fordi, at nogle Arsenal-spillere har været i kontakt med Olympiakos-ejer Evangelos Marinakis, som er ramt af coronavirus. Men UEFA har afvist Wolverhamptons anmodning om at udsætte eller aflyse deres kamp mod netop Olympiakos torsdag aften. Englænderne ønsker ikke at risikere noget og bad derfor om at få udsat kampen.

Inter - Getafe
Getafe lader sig gerne taberdømme mod Inter torsdag aften hvis ikke UEFA accepterer at udsætte eller flytte kampen fra Italien. Getafe nægter at flyve til Milano på grund af coronavirus og hvis de taber 3-0 på skrivebordet, så tager de gerne det med, fortæller klubbens præsident.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder