Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: La Liga suspenderet!

La Liga - 12. marts 2020Officielt: La Liga suspenderet!

© La Liga


Nu er det en kendsgerning. La Liga er blevet suspenderet. Det er blevet besluttet på et møde i dag med det spanske fodboldforbund, La Liga samt spillerforeningen. Tidligere var det meldt ud, at man spiller de næste to kampe bag lukkede døre, men nu er kampene aflyst.

I første omgang er der tale om, at de kommende to spillerunder ikke bliver afviklet. Det er netop blevet vedtaget på et møde i dag. Dermed kommer La Liga til at ligge stille og hvis alt går efter planen, så er Barca først på banen igen i Spanien den 4. eller 5. april når de på udebane møder Sevilla.Man skal dog huske, at der ikke er sikkerhed for, at det kun forholder sig til en suspendering af de to kommende spillerunder. I løbet af de næste 14 dage kan der nå at blive truffet yderligere beslutninger som udsætter endnu flere kampe.

Barca skal dermed først i aktion den 18. marts når Napoli gæster Camp Nou i Champions League, men også den kamp er i fare for at blive aflyst, da Spanien ikke ønsker at tage imod folk, der kommer fra Italien. Det kan altså blive nogle flade uger uden bold, men med helbredet i forreste række er det utvivlsomt den rigtige beslutning.

La Liga bekræfter, at beslutningen blandt andet er truffet efter at Real Madrid-spillerne er sendt hjem i karantæne. Desuden slår man fast, at man træffer en ny beslutning om 14 dage.

Barcas program
Ude mod Mallorca: Suspenderet
Hjemme mod Napoli: Uden tilskuere, men i fare for aflysning
Hjemme mod Leganés: Suspenderet
Ude mod Sevilla: Som planlagt lige nu


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder