Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ingen vil betale 80. mio euro for Coutinho

Transfermarked - 26. marts 2020
Ingen vil betale 80. mio euro for Coutinho

© Goal


Barca kan ikke komme af med Philippe Coutinho, som ikke menes at have nogen fremtid på Camp Nou efter at han ikke formåede at slå igennem. I stedet skiftede han til Bayern München på en lejeaftale og tyskerne fik da også en købsoption på 120 millioner euro med i kontrakten, men den udløser de næppe.

Tyskerne er ikke kendt for at kaste om sig med enorme summer og taget i betragtning af, at coronavirussen har bragt fodbolden totalt i knæ, så findes der ikke et grundlag for Bayern München at spendere 120 millioner euro på en spiller, som ej heller har været sprudlende for dem. I Barca skylder man fortsat nogle penge for Coutinho - helt præcist 75 millioner euro.

Betalingen af Coutinho foregår over flere rater hvorfor Barca ikke har betalt ham helt af endnu. Man håber, at man kunne finde en klub, som var villig til at betale i omegn af 100 millioner euro, så man trods alt kunne lave lidt mønt på handlen, men Coutinho har ikke levet op til en værdi på 100 millioner euro, så Barca valgte at droppe beløbet til 80 millioner euro - men ingen bider på.

Klubberne rundt om i verden er meget varsomme med de kommende aftaler, da man ikke ved hvornår man kommer til at spille igen og hvordan situationen ser ud på den anden side. Hvis ikke Barca finder en køber, så vil det stærkeste scenarie være at udleje ham endnu engang og når vi nærmer os 2021 vil Barca 'kun' skylde 50 millioner euro for brasilianeren og så er der større sandsynlighed for at man kan få ham solgt.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder