Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca klar med 7-årig kontrakt til Lautaro Martinez

Transfermarked - 2. april 2020Barca klar med 7-årig kontrakt til Lautaro Martinez

©


Lautaro Martinez er øverst på Barcas transferliste til sommer og der er ingen tvivl om, at man er klar til at gå lant for at få fingrene i målbomberen. Det ved Inter, og de har derfor ikke tænkt sig at foære argentineren væk, som også har andre bejlere rundt om i Europa.

Hos italienske Tuttosport erfarer man, at Barca lokker med flere penge end hvad Inter har tilbudt Lautaro Martinez. Den italienske klub har allerede lagt et tilbud om en kontraktforlængelse på bordet, men endnu har Lautaro Martinez og baglandet tl gode at reagere på det. Selv er angriberen klar til at skifte, men det hele skal falde på plads.

Ifølge det italienske medier er Barca klar med en 5-årig kontrakt med mulighed for at forlæng i yderligere to år så den sammenlagt kommer op på hele syv år. Hver sæson vil han kunne hæve 50 millioner kroner; det er 20 millioner kroner flere end hvad Inter har tilbudt såfremt Lautaro Martinez forlænger med dem.

Der er rigtig mange penge involveret og med coronavirussen vil Barca nu kigge på muligheden for at inkludere en eller to spillere i forhandlingerne. Her nævnes Rakitic og Vidal, men Inter selv er mere lune på Nelson Semedo.

Portugiseren har da også fået et ultimatum af Barca: Klubben vil have ham til at forlænge sin kontrakt eller også sælger de ham. Alt tyder dog på en lykkelig afslutning, da Semedo trods alt ser lysere på fremtiden nu hvor Quique Setién har overtaget for Ernesto Valverde.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 31%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

529,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder