Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Lautaro Martinez enig med Real Madrid!

Transfermarked - 14. september 2020Medie: Lautaro Martinez enig med Real Madrid!

© Marca


En bombe er sluppet ud fra Italien denne mandag, da Sport Mediaset beretter, at Real Madrid og Lautaro Martinez er blevet enig om et skifte. Inter har forsøgt at holde det hemmeligt de seneste par dage, da de ikke ønsker at Barca bakker ud af aftalen som sender Arturo Vidal den anden vej.

Lautaro Martinez har længe været sat i forbindelse med et skifte til Barca og mens man ikke har haft de store problemer med at finde frem til en aftale med Lautaro selv, så har Barca været passive, da Inter har bedt om 111 millioner euro hvilket er over Barcas budget.I mellem tiden har Barca budt en mindre sum penge + spillere, men endnu er der ingen aftale mellem parterne. Det kommer dog som et chok, at Inter og Real Madrid i mørket har forhandlet og faktisk er blevet enig om en pris for Lautaro Martinez. Inter har forsøgt at holde det hemmeligt, da de står til at betale meget få penge for Vidal - det sker næppe hvis Barca finder ud af, at Inter har forhandlet med Real Madrid om Lautaro.

Angiveligt har Real Madrid forhandlet sig frem til en aftale på 90-100 millioner euro samt givet Inter muligheden for at leje angriber Luka Jovic med mulighed for at købe ham fri. Ifølge Sport Mediaset tilbød Barca endda Lautaro Martinez 10 millioner euro pr. sæson i løn mens Real Madrid 'kun' tilbyder 8 millioner euro. Til gengæld har Barca haft svært ved at nå til enighed med Inter.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder