Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Lautaro Martinez enig med Real Madrid!

Transfermarked - 14. september 2020




En bombe er sluppet ud fra Italien denne mandag, da Sport Mediaset beretter, at Real Madrid og Lautaro Martinez er blevet enig om et skifte. Inter har forsøgt at holde det hemmeligt de seneste par dage, da de ikke ønsker at Barca bakker ud af aftalen som sender Arturo Vidal den anden vej.

Lautaro Martinez har længe været sat i forbindelse med et skifte til Barca og mens man ikke har haft de store problemer med at finde frem til en aftale med Lautaro selv, så har Barca været passive, da Inter har bedt om 111 millioner euro hvilket er over Barcas budget.



I mellem tiden har Barca budt en mindre sum penge + spillere, men endnu er der ingen aftale mellem parterne. Det kommer dog som et chok, at Inter og Real Madrid i mørket har forhandlet og faktisk er blevet enig om en pris for Lautaro Martinez. Inter har forsøgt at holde det hemmeligt, da de står til at betale meget få penge for Vidal - det sker næppe hvis Barca finder ud af, at Inter har forhandlet med Real Madrid om Lautaro.

Angiveligt har Real Madrid forhandlet sig frem til en aftale på 90-100 millioner euro samt givet Inter muligheden for at leje angriber Luka Jovic med mulighed for at købe ham fri. Ifølge Sport Mediaset tilbød Barca endda Lautaro Martinez 10 millioner euro pr. sæson i løn mens Real Madrid 'kun' tilbyder 8 millioner euro. Til gengæld har Barca haft svært ved at nå til enighed med Inter. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Lautaro Martinez enig med Real Madrid!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder