Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Lautaro: Jeg var tæt på Barca sidste sommer

Transfermarked: Af Søren Nissen - 15. maj 2021




FC Barcelona har siden Luis Suárez’ exit sidste sommer ledt efter den nye 9’er, som kunne udfylde det manglende hul for uruguayaneren, der tog til Atletico Madrid. Der var en af de øverste på ønskelisten, den argentinske skarpretter Lautaro Martínez.

Sidenhen har Sergio Agüero og Memphis Depay overtaget den position, selvom intet endnu er afklaret, og Lautaro Martínez er da også stadig inde i overvejelserne.

Disse rygter har han nu også selv reageret på i et interview til Sky Sports, hvor han bekræfter den meget store interesse fra Barca.

I interviewet bliver der snakket meget omkring fremtiden for den stadig kun 23-årige Inter-angriber. Her kommer han ind på de igangværende kontraktforhandlinger med Inter, som lige nu løber til 2023.

- Jeg er meget glad i Inter og jeg har ikke planer om at forlade klubben. Jeg regner med, at den nye kontrakt snarligt vil blive underskrevet, men der stadig nogle ting, der skal på plads, før det kan ske.

Desuden fortsætter han, da han bliver spurgt indtil tilbud fra andre klubber.

- Jeg var meget tæt på at skrive under med Barca sidste sommer. Jeg snakkede personligt med Messi, men jeg valgte i sidste at blive.

Eftersigende skulle en af årsagerne for det manglende skifte være, at den økonomiske situation var dårlig. Samtidig følte han også, at han havde nogle ting, han skulle have opfyldt, inden han ville forlade Serie A og ’Nerazzurro”.

Man må sige, at han har fået opfyldt disse drømme i denne sæson, hvor han sammen med Romelu Lukaku, Christian Eriksen og resten af Inter-spillerne har vundet Scudettoen, det italienske mesterskab. Personligt har han før sidste runde i Serie A lavet 16 mål og 8 assists.

Dette kunne være den oplagte angriber til FC Barcelona, men lige nu ser tingene svære ud, da han virker glad i Inter. Samtidig bliver det heller ikke en let kamp at få lokket ham til i fremtiden, da han er en eftertragtet spiller i fodboldeuropa, og især i Spanien, hvor de to store klubber fra Madrid også er på jagt efter ham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lautaro: Jeg var tæt på Barca sidste sommer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder