Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ronaldinho endelig løsladt: Betaler 11 mio. kr.

Nyheder - 8. april 2020Ronaldinho endelig løsladt: Betaler 11 mio. kr.

© Nathalia Aguilar / EFE


Ronaldinho har ikke haft den bedste måned i sit liv og så havde han næppe forestillet sig, at han skulle holde sin 40-års fødselsdag i et fængsel i Paraguay. Men det var realiteten eftersom han har været låst inde siden marts, hvor han sammen med sin bror blev anholdt for at have rejst ind i landet på falske pas. I går blev han endelig løsladt.

Ronaldinho og hans bror rejste til Paraguay den 4. marts og kom egentlig igennem al sikkerhed. Alt virkede til at være normalt, men to dage senere blev de begge anholdt, da man fandt ud af, at de var rejst ind i landet på falske pas. Dermed måtte Ronaldinho i fængsel og der er siden kommet videoer og billeder frem hvor man stadig ser brasilianeren med et stort smil på læben. Der skal helt sikkert meget til før man kan fjerne smilet fra fodboldkunstneren.

Sent i aftes blev Ronaldinho og hans bror så endelig løsladt, da dommeren accepterede at de måtte forlade fængslet for at tage i husarrest for den nette sum af 11 millioner kroner i kaution. Pengene blev betalt, men Ronaldinho er ikke helt fri endnu.

Således befinder han sig i en lejlighed på et hotel i Asunción, hvor han er overvåget alle døgnets timer. Man ønsker ikke at han forlader landet og har derfor valgt at holde ham under overvågning mens han er ude at fængslet. Han må ikke få kontakt til sin bror og de har derfor fået hvert deres hotelværelse.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder